Aktuelt

Nakd Pods fra Den Norske Snusfabrikken

Nakd Pods – en poseløs snus

Nylig lanserte Den Norske Snusfabrikken et fjerde snusformat, Nakd Pods. Ved å fjerne porsjonsposen kan vi bidra til et bedre miljø på sikt.

Historien om sigaretter i Norge

Nylig introduserte Snusbutikk sigaretter i sitt sortiment, og hvis vi skal selge et produkt, bør vi også kjenne til historien bak det. I denne artikkelen dekker vi alt du trenger å vite om sigarettens historie i Norge.

Nesesnuff i produksjon

Snuff – det glemte tobakksproduktet

Snuff er et tobakksprodukt som for mange går hus forbi. I Norge er det snus i porsjon som blir mest brukt, mens både løssnus, skråtobakk og snuff har en tendens til å bli «gjemt bort» i skyggen.

Snus med Porterbuddy

Vårt raskeste leveringsalternativ er med Porterbuddy. Er du usikker på hvordan tjenesten fungerer? Vi vil her gi deg en enkel forklaring på hvordan dette fungerer.

Sjokkpris på svensk snus?

Sjokkpris på svensk snus

EU ønsker å heve særavgiften på snus i Sverige, i følge et lekket dokument fra EU-kommisjonen. Det svenske Aftonbladet skriver at det i dokumentet foreslås en ny beskatning på tobakk.

American Match

It’s a Match!

Svensk snus kan koste mye, og for Philip Morris sin del ser det ut til å bli veldig dyrt. Det svenske eventyret er i ferd med å bli amerikansk.

Handlekurv
Skroll til toppen