Løssnus

Løssnus er i dag akkurat slik som den var for 200 år siden. Det lages ved at tobakk males, enten grovkornet, finkornet eller mellomkornet som er det som er det vanligste blant snus tilbudt i Norge. Løssnusen “bakes” eller formes til en passe størrelse før man tar den under leppen.

Hvordan fremstilles løssnus?

Råtobakken som brukes til å lage denne snusen gjennomgår behandling før den er klar for bruk. Tobakken blir blant annet tørket og fermentert. Deretter blandes tobakken med utvalgte ingredienser som gir snusen sin karakteristiske smak og aroma. Etter dette blir gjerne snusmassen modnet en periode, for å la smaker og aroma utvikle seg. Deretter blir snusen pakket i bokser og er klar for salg.

Hvordan bruke løssnus?

Ta en passende mengde snus, form den med fingrene eller håndflaten og plasser den deretter forsiktig under leppen. Unngå å svelge eller bite på snusen under bruk, og unngå også å svelge “saften”.

Hvordan oppbevare løssnus?

Det viktig å beskytte den mot fuktighet og luft. Slik vil du best mulig opprettholde kvaliteten på snusen. Det viktigste du gjør er å passe på at lokket på boksen lukkes godt etter hver bruk. Det er også anbefalt å oppbevare snusboksen i et tørt og kjølig miljø.

Viser alle 8 resultater

Viser alle 8 resultater

Handlekurv
Vis kun lagervare
Merker
Ettan (1)
General (2)
General Kardus (1)
Skruf (1)
Snusbonden (4)
Show more Show less
Styrke
Nikotinfri (1)
Normal styrke (6)
Sterk (3)
Snustype
Løs (10)
Format
Smak
Anis (1)
Bergamott (2)
Krydret (1)
Sitrus (2)
Tobakk (8)
Whisky (1)
Nikotininnhold
11-15 mg/g (3)
7-10 mg/g (6)
Pris
Skroll til toppen