General Kardus Selection 2023

Har du hørt om det som trolig er verdens mest eksklusive og kostbare snus?

Hvert år før jul skaper Swedish Match en snus med en uovertruffen kvalitet som er begrenset til et svært lite antall bokser. General Kardus er en unik snus har oppnådd stor popularitet siden introduksjonen i 2015. Med bare noen få tusen produserte bokser, hvorav omtrent 250 når Norge, er dette et svært ettertraktet produkt.

I 2023 er produksjonen av General Kardus et samarbeid med det eksklusive svenske vinselskapet, Wine Mechanics i Gøteborg. Fokuset er på å levere en snus med særegne egenskaper innen smak og aroma.

I årets eksklusive blanding uttrykker General Kardus en dyp tobakkskarakter beriket med nyanser av rosmarin, sedertre, timian og røykfylt lakris. Den unike single cut-metoden, der tobakken skjæres i 0,72 mm strimler, gir en annerledes følelse under leppen sammenlignet med vanlig løssnus og skaper en unik smaksopplevelse.

Tobakksblandingen er sammensatt av nøye utvalgte avlinger fra ulike regioner, inkludert Spania, Filippinene og India, der dyrkingsteknikkene varierer for å skape en mangfoldig smaksprofil:

  1. Spania: Lufttørket tobakk brukes som base og tilfører en kraftig smak med antydninger av kakao og tørket frukt.
  2. Filippinene: Varmetørket lys virginiatobakk, raffinert til semi-cavendish, gir en dyp, intens smak og aroma med en umamifølelse.
  3. India: Soltørket tobakk bidrar med en pepperaktig smak og en subtil bitterhet til den komplekse blandingen.

Utforsk vårt komplette utvalg av snus for å oppdage flere eksklusive varianter.

Handlekurv
Skroll til toppen