ace Superwhite, rå styrke - ekstrem nytelse

ace Superwhite er et nytt snusprodukt for deg som foretrekker sterke og spennende smaker. ace Superwhite produseres av det danske selskapet Ministry of Snus, og har på kort tid blitt en favoritt hos mange. Den hvite snusen, også kjent som «all-white» snus, er et populært alternativ til den tradisjonelle brune snusen da den blant annet skåner tennene for slitasje i form av misfarging. Denne typen snus inneholder også færre farlige stoffer, og blir av mange sett på som et bedre og tryggere alternativ.

Ifølge produsenten selv er ace Superwhite en helt unik snus, hvor hovedfokuset er rå styrke og en revolusjonerende opplevelse som får smakssansene til å danse. Kombinert med en svært delikat slim porsjonspose er dette en snus som er verdt å få med seg. Nylig har de også lansert en ny variant i X-serien, ace X Guarana Chili Boost S5, en unik snus med smak av energidrikk i form av guarana og habanero chillipepper som får smaksløkene dine til å hoppe av glede. Guarana Chili Boost har et nikotininnhold på 20 mg/g og kommer i helhvite slim porsjonsposer.

I tillegg til nyheten ace X Guarana Chili Boost S5, tilbyr vi i Snusbutikk alle de kjente og ettertraktede variantene fra Ministry of Snus:

Ace Superwhite Green Lemon S4 er en unik sensasjon i seg selv. Har du noen gang opplevd å ha blitt truffet i ansiktet av en enorm sitrusfrukt? Vel, kanskje ikke, men det er i hvert fall sånn Ministry of Snus beskriver følelsen av denne friske helhvite snusen med en spennende syrlig sitrussmak og en styrke som overgår det meste.

Ace Superwhite Cool Mint S4 garanterer deg en eksplosjon av frisk smak og rå styrke. Gjennom tilsetning av ren mynte er du sikret nytelse over lang tid. ace Cool Mint er en helt spesiell smaksopplevelse som vil imponere selv den mest erfarne snus-bruker/snuser.

Ace Superwhite Eucalyptus S4 byr på en smaksopplevelse av de sjeldne. Den milde smaken av eukalyptus, planten som er kjent fra områdene rundt Australia og Sørøst-Asia, kombinert med ace sin imponerende styrke, garanterer en deilig følelse av friskhet i form av en skarp og stimulerende mintsmak.

Ace Superwhite Liquorice Mint S4 er et møte mellom den originale smaken av lakris og en nydelig og frisk myntearoma. Resultatet er en sterk og nøye balansert blanding av fantastiske smaker. Liquorice Mint har allerede blitt en populær gjenganger hos mange av våre kunder, og vi anbefaler alle å prøve denne unike sammensetningen av smaker. Hvem kan vel takke nei til lakris?

Ace X Cool Mint S5 er bokstavelig talt i en serie for seg selv. Denne varianten i ace sin nye X-serie er et bevis på at rå styrke og overveldende smaker både kan fungere eksemplarisk sammen, men også gi en av de mest imponerende smaksopplevelsene på markedet. Ace X Cool Mint S5 bærer kronen som den mest nikotinfylte snusen fra Ace så langt.

ace X Cosmic Portion S6, en snus som overgår det meste som har kommet før. Med en kjent og kjær smak av cool mint og en imponerende nikotinmengde på 20 mg/g per porsjonspose som hver veier hele 1 gram, er dette den første snusen fra Ministry of Snus med styrkegrad 6.

Å kjøpe snus på nett har aldri vært enklere enn i dag. Nå tilbyr Snusbutikk.no, som landets eneste importør av ace-snus fra Ministry of Snus, alle varianter og smaker til det norske markedet. Vårt mål er å gi alle våre kunder et mangfoldig utvalg, slik at du enkelt skal kunne finne din favoritt. Hos Snusbutikk kan du enkelt velge mellom et stort utvalg av snusprodukter, og bestille på nett for å få det levert rett hjem i postkassen eller til et hentested i nærheten av deg. Det er billig, enkelt, og varene er framme hos deg på kun noen få dager. Bruk Snusbutikk.no i dag for å få din favorittsnus sendt rett hjem til deg.