Aktuelt

Her kan du finne aktuelle artikler om alt relatert til snus. Vi dekker både bredt og smalt, slik at du alltid har en sikker kilde til informasjon om hva som foregår i det norske snuslandskapet. Les de spennnende artiklene våre, og følg med da vi legger ut nye tekster flere ganger i måneden. 

Supreme snus - ekstremt nikotinnivå!

Nettavisen skrev i 2020 om fenomenet "supreme snus." Den russiskproduserte snusen har et nikotininnhold som er opp mot fire ganger så høyt som den sterkeste snusen man kan kjøpe i Norge. Lær mer om supreme snus ved å lese vår spennende artikkel her.

ace Superwhite - rå styrke, ekstrem nytelse

ace Superwhite er et nytt snusprodukt for deg som foretrekker sterke og spennende smaker. Den hvite snusen, også kjent som «all-white» snus, er et populært alternativ til den tradisjonelle brune snusen da den blant annet skåner tennene for slitasje i form av misfarging. Finn ut mer om ace Superwhite snus ved å lese vår artikkel.

Hvordan kjøpe snus på nett?

Mange handler fremdeles snus på den lokale matbutikken eller kiosken på vei til jobb. Hva skal til for at disse kundene skal begynne å kjøpe snusen sin på nett? Les vår enkle guide for hvordan man kan kjøpe snus på nett her.

Styrkegrad på snus - hva betyr det egentlig?

Enten man er snus-veteran eller nybegynner, er det ikke alltid like lett å vite hva det mystiske tallet i navnet på snusen betyr, og hvilken styrke som passer for meg. Også vi som jobber i Snusbutikk vet hvor vanskelig og forvirrende dette kan være, og det er nettopp derfor vi har satt opp en oversikt som gjør det enklere å forstå forskjellen mellom de mange forskjellige styrkegradene.

Snus i utlandet

Både i Sverige og Norge er snus en svært populær tobakkksvare, men i resten av Europa og på verdensbasis står sigarettpakken fremdeles øverst på tronen. Hvorfor er det slik at ingen andre bruker snus, når all forskning tilsier at det er et sunnere alternativ? 

Helsegevinst med snus?

I lang tid har spørsmålet om hvilke helseskader snus kan forårsake, vært tema for mange diskusjoner. Det kommer stadig nye overskrifter og uttalelser fra eksperter som taler både for og imot bruken av snus, om brun snus er farligere enn hvit snus, eller hvilken betydning det kan ha for helsen til de som går over fra sigaretter til å bruke snus.

Frakt og levering

Det er viktig for oss i Snusbutikk at kundene våre får produktene sine raskt, og til en trivelig pris. Les den informative artikkelen om vår samarbeidspartner Bring her.