Aktuelt

Her kan du finne aktuelle artikler om alt relatert til snus. Vi dekker både bredt og smalt, slik at du alltid har en sikker kilde til informasjon om hva som foregår i det norske snuslandskapet. Les de spennnende artiklene våre, og følg med da vi legger ut nye tekster flere ganger i måneden. 

Norges sterkeste snus

Nikotinnivået på snusen går stadig høyere for å etterkomme etterspørselen fra kundene. Snusbutikk lanserte nylig Norges aller sterkeste snus med hele 50 mg/g nikotin! Les mer om denne og andre ekstremt sterke snus her.

Opplev Dyno Extreme, en ekstremt sterk snus!

Snusbutikk lanserte nylig Dyno Extreme, en serie med hvit porsjonssnus til en ekstremt lav pris. Les mer om de to variantene Extreme og Extreme Slim her!

Snuskvoten - oppdatert sats for 2023

Den avgiftsfrie kvoten for snus endret seg fra og med 2023. Lurer du på hvor mye snus du kan ta med inn i landet? Her får du svarene du er på jakt etter.

Sjokkpris på svensk snus

EU ønsker å heve særavgiften på snus i Sverige, i følge et lekket dokument fra EU-kommisjonen. Vil dette gjøre harryhandelen av snus mindre attraktiv?

På tide med egen snusemoji?

Kreftforeningen reagerer på at det har blitt laget et opprop av snusinfo.no for å få snus-emoji. Generalsekretær Ingrid Stenstadvold Ross mener det er skjult reklame ettersom det er snusprodusenten Swedish Match som står bak.

It's a match - American Match

Svensk snus kan koste mye, og for Philip Morris sin del ser det ut til å bli veldig dyrt. Det svenske eventyret er i ferd med å bli amerikansk. Trykk på lenken over for å finne ut mer.

Kjøpe snus med Klarna

Merker du at du er keen på snus nå, og ikke når lønnen kommer inn på konto om en uke? Hos oss i Snusbutikk tilbyr vi betalingsløsningen Klarna - enkelt og greit!

Nyhet: Ace X og Ace Superwhite!

Ace er et nytt snusprodukt for deg som foretrekker sterke og spennende smaker. Den hvite snusen, også kjent som «all-white» snus, er et populært alternativ til den tradisjonelle brune snusen da den blant annet skåner tennene for slitasje i form av misfarging. Finn ut mer om Ace snus ved å lese vår omfattende artikkel.

Hva betyr de forskjellige porsjonstypene?

All White portion. Original porsjon. Hvit porsjonssnus. Helhvit snus. Hva er egentlig forskjellen på disse uttrykkene, og hva har det å si for deg? Les mer om de ulike snusvariantene her.

Hvordan kjøpe snus på nett?

Mange handler fremdeles snus på den lokale matbutikken eller kiosken på vei til jobb. Hva skal til for at disse kundene skal begynne å kjøpe snusen sin på nett? Les vår enkle guide for hvordan man kan kjøpe snus på nett her.

Styrkegrad på snus - hva betyr det egentlig?

Enten man er snus-veteran eller nybegynner, er det ikke alltid like lett å vite hva det mystiske tallet i navnet på snusen betyr, og hvilken styrke som passer for meg. Også vi som jobber i Snusbutikk vet hvor vanskelig og forvirrende dette kan være, og det er nettopp derfor vi har satt opp en oversikt som gjør det enklere å forstå forskjellen mellom de mange forskjellige styrkegradene.

Snus i utlandet

Både i Sverige og Norge er snus en svært populær tobakkksvare, men i resten av Europa og på verdensbasis står sigarettpakken fremdeles øverst på tronen. Hvorfor er det slik at ingen andre bruker snus, når all forskning tilsier at det er et sunnere alternativ? 

Helsegevinst med snus?

I lang tid har spørsmålet om hvilke helseskader snus kan forårsake, vært tema for mange diskusjoner. Det kommer stadig nye overskrifter og uttalelser fra eksperter som taler både for og imot bruken av snus, om brun snus er farligere enn hvit snus, eller hvilken betydning det kan ha for helsen til de som går over fra sigaretter til å bruke snus.

Frakt og levering

Det er viktig for oss i Snusbutikk at kundene våre får produktene sine raskt, og til en trivelig pris. Les den informative artikkelen om vår samarbeidspartner Bring her.