Velg visning:
Du har valgt:

Epok

Epok er et av Norges mest populære snusmerker. De tilbyr en mengde hvit snus i et mangfold av smaker og styrkenivåer. Snusbutikk tilbyr hele 15 forskjellige varianter fra Epok slik at du alltid kan finne en favoritt blant de mange alternativene. Både Ice Blue Intense S4 og Freeze S5 er svært populære varianter som absolutt er verdt å få med seg.

Epok var først ute med helhvit snus og har av den grunn blitt det mest solgte merket innen kategorien hvit snus. For å skape den helhvite snusen går tobakken gjennom en rensende prosess som fjerner uønskede stoffer og gjør snusen hvit. Ved å benytte seg av hvite porsjonsposer blir snusen helt hvit, altså helhvit - eller "All White." Hvit snus har den samme gode smaken som vanlig snus, men renner mindre og misfarger heller ikke tennene. Helhvit snus er med andre ord et sunnere og renere alternativ, fylt med herlige smaker.

NYHET: Prøv den helt nye Epok No23 Mountain Storm S7, en ultra sterk snus med hele 23,3 mg/g nikotin!
 

Sjekk alle variantene av Epok Freeze her!
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 74,00
Fra 74,00
Fra 74,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00
Fra 78,00

Smak

Svært få merker kan konkurrere med Epok sitt store utvalg av forskjellige smakskombinasjoner. byr både på de tradisjonelle smakene som tobakk, mint og sitrus, men har i løpet av de siste årene eksperimentert med smaker av bær, lakris, appelsin, druer og mye annet. Det finnes med andre ord noe for enhver smak, og vi anbefaler deg å prøve flere varianter samtidig for å finne din favoritt. 

Styrke

Her finnes det et bredt utvalg av styrkenivåer. Alt fra varianter som Royal Bloom og Arctic Blue S2 med et nikotininnhold på rundt 8 mg/g, til de mer intense smaksopplevelsene som Epok Freeze, en ultra sterk snus med et nikotininnhold på 16 mg/g nikotin. Du kan finne de fleste styrkegrader i Epok sitt sortiment. Det blir ikke enklere å finne den perfekte snusen!

Kjøp Epok snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.

P.S. Er du på jakt etter VELO snus? Da er det kanskje Epok du leter etter. VELO er nemlig navnet på Epok i Sverige.