Velg visning:
Du har valgt:

The Lab

Snusen The Lab er produsert av Swedish Match. The Lab er utviklet i samarbeid med snusere, forskere og designere med ett hovedmål - å skape en helt ny original snus. Navnet The Lab stammer tilbake til deres spede start fra utviklingsprosessen. Numrene er de kodenavnene som faktisk ble brukt for å skille blandingene fra hverandre. Det er med andre ord ingen tilfeldigheter i produktsortimentet til The Lab!

Forskningsarbeidet ga resultater og i dag finner du The Lab snusen i mange ulike smaker - ment for å dekke de behovene som finnes der ute. Hos oss finner du garantert en ny favoritt!

Fra 72,50
Fra 72,50
Fra 72,50
Fra 72,50
Fra 72,50

Smak

Hos The Lab får du en tradisjonell snus med smak av tobakk. Den største forskjellen mellom de forskjellige variantene er undertonene av smaker som finnes i de forskjellige produktene. The Lab 02 har for eksempel en ren smak av klassisk tobakk, mens 05, 06 og 07 har innslag av urter, eik og sedertre som setter smaken litt mer på spissen. The Lab 12 er unik og skiller seg fra de andre variantene med en frisk blanding av peppermynte og krydret tobakk med hint av vanilje, lær og eik. 

Styrke

The Lab-serien har generelt et høyt nikotinnivå. Alle varianter fra The Lab er enten sterk eller ekstra sterk snus. Styrken varierer mellom 14, 15, 18 og 20 mg/g nikotin. 

Kjøp The Lab snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp The Lab snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.