Velg visning:
Du har valgt:

24K

24K fra AM Swedish er en svært spennende nyhet på det norske markedet. Snusen selges i fire varianter med forskjellig smak og styrke. 24K er produsert i Sverige og produseres med utgangspunkt i klassisk svensk snustradisjon. Målet er å skape en opplevelse av de sjeldne som kan glede entusiaster både i Norge og Sverige. 24K kan også skryte på seg et svært høyt styrkenivå. Snusen originale hvite porsjoner i original størrelse og tilbyr en langvarig smaksopplevelse full av naturlige smaker.

24K snus er et utmerket alternativ for de som ønsker en autentisk snusopplevelse og smak av svensk tobakk.

Fra 35,00
Fra 35,00
Fra 39,00
Fra 55,00
Fra 55,00

Smak

24K tilbyr fire nydelige varianter med forskjellige smaker. 24K har et godt og variert utvalg med blant annet bergamott og sitrus, klassisk lakris, forfriskende mint eller røyksmak blandet med hint av mørk sjokolade. Du står fritt til å velge den smaken som passer dine preferanser. Uansett hvilken variant du velger, kan vi garantere en unik smaksopplevelse som få andre kan måle seg med. 

Styrke

24K fra AM Swedish er en serie med ekstra sterk snus. Flaggskipet Crystal White Dry Portion inneholder hele 45 mg/g nikotin, noe som gjør den til en av de sterkeste snusene på markedet. Dette betyr at den er et hakk sterkere enn det som for mange er den sterkeste snusen, Siberia. 24K-serien byr også på snus med 16 og 29 mg/g, styrker som går under kategorien ekstra og ultra sterk snus. 

Kjøp 24K snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp 24K snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.