Kundesenter


Hvordan handle hos oss?

 

Privatkunder

For privatkunder er vår primære salgskanal nettsiden www.msorensen.no. Vi har dessverre ikke en fysisk butikk i dag, men dersom man ønsker å få informasjon om varene våre kan man ringe 66 84 72 11.

NB! Vi har kun leveranse innenfor fastlands-Norge. Du kan ikke bestille i nettbutikken om du har leveringsadresse Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norge.

 

Engros- og bedriftskunder

For engros- og bedriftskunder mottar vi deres bestilling på telefon 66 84 72 11 eller at dere legger inn bestillingen selv i nettbutikken.

 

Legitimasjonskrav

Vi har 18 års aldersgrense for handel i vår nettbutikk.

Dersom vi er i tvil om din alder forbeholder vi oss retten til å be om dokumentasjon på alder. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere ordre hvor alder ikke kan bekreftes.

 

 

Åpningstider

Vårt kontor og lager er åpent mellom 8-16 (15 på fredag) alle hverdager.

Åpningstiden gjelder også henteordre som kan hentes etter at pakken er bekreftet klar på mail.

 

 

Når sendes varene?

Alle bestillinger som er lagt inn på vår webside før 13.00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag. Levering forutsetter imidlertid at det er påvist at kunden er fylt 18 år. Dersom ytterlig dokumentasjon for alder er nødvendig, vil kunden få beskjed om dette per mail og varer sendes så fort alder er bekreftet.

 

 

Leveringsalternativer

Hentes på Billingstad

Alle våre kunder har mulighet til å hente sine pakker kostnadsfritt i våre lokaler på Billingstad i Asker. Vår adresse er Billingstadsletta 19B, 1396 Billingstad

Når du velger 'hentes på Billingstad' som alternativ vil pakken være klar for avhenting når du får beskjed på mail.

 

Fri frakt - Pakke i postkassen

Sendinger under 2 kilo sendes som pakke i postkassen med RFID sporing

Vi tar ikke på oss ansvaret for skadet eller bortkomne pakke-i-postkassen forsendelser. Vi fraråder derfor å benytte pakke i postkassen for kostbare ordre.

 

Klimanøytral postpakke

Postpakke med sporing. Pakken hentes på Post i Butikk eller Postkontor.


Posten hjem på døren
Når man bestiller fraktalternativet Hjem på Døren varene leveres på døren din mellom kl.17.00 og 21.00.
Dersom du ikke er hjemme vil pakken leveres til ditt nærmeste postkontor eller post i butikk. Det sendes da melding til mottaker om ankommet sending. Du kan da hente pakken der neste åpningsdag.

Info om "Hjem på døren" kan du lese om hos posten.no

 

Maksimum vekt: 35 kg pr kolli
Maksimum lengde: 240 cm
Maksimum mål: Lengde pluss omkrets:360 cm
Minimumsmål: 23x13x1cm


Postens Bedriftspakke Dør-til-Dør (for engroskunder)
Landets største og mest effektive distribusjonsnett forbeholdt bedriftskunder.

Leveringstid er 1-3 dager, avhengig av avstand. Ingen utlevering på lørdag eller søndag.

Postens gebyr ved oppkrav: 130,-
Maks vekt: 35 kg pr kolli
Maks lengde: 240 cm
Maks lengde pluss omkrets: 360 cm
Minimumsmål: 23x13x1 cm
 

Postens Bedriftspakke Ekspress over natten (for engroskunder)
Landsdekkende tilbud som garanterer levering påfølgende morgen (enkelte steder neste dag kl.16.00). Varer utleveres ikke lørdag eller søndag. Ordre må legges før kl.15.00. Det er ingen mulighet for oppkrav.

 

Betaling

Ved bruk av kort vil kjøpesummen og eventuell frakt bli inkludert og reservert på kortet ved bestilling. Kortet belastes samme dag som forsendelse blir foretatt

Alle kunder som har fått innvilget kreditt vil få tilbud om faktura ved betaling på nettsiden

 

 

Angrerett

Angreretten lar deg returnere en vare dersom det gis melding om dette til oss innen 14 dager etter at du mottok varen. Vi ber om at melding om angrerett gis på en entydig måte per e-post til sorensen@msorensen.no.

 

Angrerett er ikke det samme som reklamasjon. Du behøver ikke å begrunne hvorfor du ønsker å benytte angreretten, og det gjelder andre frister enn ved reklamasjonstilfeller.

 

Dersom du benytter deg av angreretten, vil kjøpesummen inkl. fraktkostnader tilbakeføres uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar varen i retur eller bevis på at varen er sendt i retur (f. eks. kvittering for forsendelse). Retur-fraktkostnadene dekkes av kjøper. Retur mottas kun ved forsendelse av bedriftspakke dør-til-dør.  

For øvrig vil ikke tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn klimanøytral servicepakke tilbakeføres. Angreretten kan også benyttes før varene er sendt fra oss. I så tilfelle vil ordren slettes og det reserverte pengebeløpet tilbakeføres uten unødig opphold.

 

Det er ikke angrerett for varer som forringes eller foreldes raskt. Dette omfatter varer som etter sin natur har begrenset holdbarhet. Hos oss gjelder dette sigarer og andre tobakksprodukter. Unntaket fra angreretten gjelder selv om varen ennå ikke har begynt å forringes eller er foreldet.

 

NB! Angreretten gjelder kun for privatkunder/forbrukere 

 

 

Salgsbetingelser

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi gir våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling, dersom produkt er utsolgt eller er lagt inn med feil pris. I slike tilfelle vil du få beskjed om dette før kortet ditt belastes. 

 

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift og evtuelt tobakksavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

 

 

Om M SØRENSEN AS

 

M SØRENSEN AS har siden 1905 levert cigarer, snus, tobakker og tilleggsprodukter til hele Norge.

 

Vi har Norges beste utvalg i cigarer som vi importerer fra blant annet Cuba, Den Dominikanske Repulikk, Sveits etc. Utvalget inkluderer kjente merker som Cohiba, Montercristo , Partagas, H.Upmann og Romeo y Julieta. Vi har cigarer i alle størrelser og prisklasser, fra gigantene Montecristo A, Cohiba Esplendidos, Vegas Robaina Don Alejandro og Trinidad Fundadores.  Vi har også et bra utvalg i cigarillos som inkluderer en av Europas bestselgere, Clubmaster. Den er designet til å vare like lenge som en sigarett for å hindre ensomme cigarillos-røkere mot slutten av røykepausen.

Et enormt utvalg i piper, gode pipetobakker samt alt tilbehøret du skulle trenge, gjør vår nettbutikk komplett for enhver livsnyter. Humidorer og lommelerker er også populære deler av vårt sortiment. Vi har som mål å ha det største utvalget samt svært konkurransedyktige priser. Pass på at du til enhver tid er oppdatert på våre nyheter, vi får stadig inn nye varer.

Du er hjertelig velkommen som kunde!

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.