Velg visning:
Du har valgt:

Zyn

Zyn er etterfølgeren av den populære snusen Omni og enkelte G4 All White-produkter. Zyn snus tar over der Omni avsluttet og kommer i flere spennende varianter med hver sin unike smakskombinasjon. Zyn er et utmerket alternativ for deg som ønsker en snus med naturlige smaker som renner lite under bruk. Alle varianter fra Zyn kommer i helhvite porsjonsposer.

NYHET: Zyn finnes nå både i slim og mini porsjon. Prøv nyhetene Blizzard, Blue og Northern Woods i slim porsjon, eller de nye mini-variantene Cool Blue Mini og Mellow Yellow Mini med en forfriskende smak av sitrusfrukt.

Fra 68,80
Fra 68,80
Fra 59,80
Fra 59,80

Smak

Zyn har et stort utvalg av smaksrik snus i sin All White-serie. Prøv deg på de tradisjonelle smakene av mint eller slå deg helt løs med varianter som Mellow Yellow med en tydelig sitrussmak, Espressino med en kombinasjon av kaffe, mørk sjokolade og vanilje, Northern Wooods med en naturlig smakskombinasjon av bergamott med undertoner av urter, lavendel, granskudd og bær, eller Zyn Bellini, inspirert av den italienske Bellini-drinken med smaker av fersken, druer og prosecco.

Styrke

Zyn tilbyr en rekke forskjellige styrkenivåer i snusen sin, fra S2 til S5. Hos Zyn kan du velge mellom et bredt utvalg av styrke fra den milde Zyn Bellini med 7,5 mg/g til den ekstra sterke Zyn Cool Blue med et svært høyt nikotininnhold på 22 mg/g i mini porsjon. Uansett hvilket styrkenivå du foretrekker, vil du finne noe som passer for deg blant Zyn sine produkter.

Kjøp Zyn snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Zyn snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.