Velg visning:
Du har valgt:

Zone X

Zone X er en ny snus i helhvite porsjonsposer fra produsenten av Skruf, en av de mest populære snusmerkene i Norge. Med Zone X får du en velsmakende snus i myke og delikate porsjoner i seks forskjellige varianter. Prøv for eksempel Zone X No5 Cosmic Blast med et høyt nikotininnhold og god smak av diverse sitrusfrukter.

Med snus fra Zone X kan du velge fritt mellom mange spennende smakskombinasjoner og styrkenivåer, slik at du får akkurat den snusen som passer deg best.

Fra 67,80
Fra 67,80
Fra 67,80
Fra 67,80
Fra 67,80
Fra 67,80
Fra 67,80
Fra 65,00
Fra 67,80
Fra 67,80

Smak

Zone X er en relativt ny serie med snus, og har flere smaksvarianter i sine rekker. Har får du smaker av spearmint og mentol, aromatiske bjørnebær og friske sitrussmaker i form av lime og sitron. Zone X har valgt å fokusere på friske og naturlige smaker, og leverer godt på smak for de som ønsker en autentisk smaksopplevelse i helhvit porsjonsform.

Styrke

Zone X tilbyr snus i både styrkegrad S2 og S4. De milde variantene, S2, har et nikotininnhold på 8 mg/g og er en veldig mild og behagelig snus for deg som ønsker en mindre intens smaksopplevelse. S4-variantene er en ekstra sterk snus med 17 mg/g nikotin.

Kjøp Zone X snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Zone X snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.