Velg visning:
Du har valgt:

XQS

XQS er et nytt produkt på det norske markedet med et fokus på smakfulle opplevelser i helhvite porsjonsposer. XQS byr på mange spennende og unike smaker som ellers er vanskelig å finne på markedet, for eksempel Fizzy Cola, Black Cherry, Tropical og Cactus Sour. Nylig lanserte de også smaksvariantene Green Mint og Epic Freeze, to snus med et høyt nikotininnhold og friske smaker av mint.

Snusbutikk tilbyr XQS snus til en svært lav pris og anbefaler alle som er glad i mye smak å prøve variantene fra XQS. 

Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00
Fra 58,00

Smak

XQS har spesialisert seg på å ha et mangfold av smaksvarianter utenom det vanlige. Her får du blant annet smak av tropisk frukt med XQS Tropical, cola-smak i XQS Fizzy Cola og en søt smak av karamell md XQS Pipe Candy. Du finner også andre spennende varianter i XQS-serien med smaker som kirsebær, kaktus, blåbær, peppermynte og vanlig mint. 

Styrke

XQS tilbyr utelukkende snus med et nikotininnhold på 20 mg/g. Det vil si at alle variantene du finner hos XQS har styrken ekstra sterk.

Kjøp XQS snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp XQS snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.