Velg visning:
Du har valgt:

Skruf Super White

Super White er en serie med helhvit snus fra det svært populære snusmerket Skruf. Super White-serien byr på en rekke spennende varianter og smakskombinasjoner i delikate helhvite porsjonsposer. Ønsker du å kjøpe en sterk variant, så er Skruf Super White No66 Fresh Max S6 et godt valg. Skruf Super White No66 Fresh Max er en ultrasterk snus med smak av mint og peppermynte.

Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90

Smak

Skruf Super White-serien tilbyr et variert og spennende utvalg av smaker. Den inneholder mange av de samme smakskombinasjonene som Skruf sin vanlige snus, med smaker av lakris, eukalyptus mint, bjørnebær, solbær, peppermynte og vanlig mint. Velg fritt mellom mange herlige smaker i helhvit porsjon fra Skruf. 

Styrke

Skruf Super White tar utgangspunkt i den samme styrkegraden av nikotin som i Skruf-serien. De mildeste S2-variantene har et nikotininnhold på 11 mg/g, S3 byr på en sterk snus med 14 mg/g, S4 med 17 mg/g nikotin og noen få varianter med styrkegrad S5 har et nikotininnhold på 24 mg/g. 

Kjøp Skruf Super White snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Skruf Super White på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.