Velg visning:
Du har valgt:

Skruf

Skruf snus

Opplev kvaliteten og smaken av Skruf snus, med et bredt utvalg av smaker og styrker. En populær snus av høy kvalitet, som du får kjøpt svært rimelig her på snusbutikk.no.

Skruf startet opp for over 20 år siden. Målet var å møte etterspørselen etter en moderne snus med premium kvalitet. Det begynte i det små, men at idéen lyktes er det ingen tvil om. Skruf er i dag nordens nest største produsent av snus. De tilbyr et enormt utvalg av smaker og styrker, og har også en helhvit serie som stadig blir mer populær.

Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90
Fra 72,90

Skruf Slim Fresh White

Skruf Fresh, Skruf nr 2, kjært barn, mange navn. Snusen med det offisielle navnet Skruf No2 Fresh S2, er den Skruf snusen som selger absolutt mest. Det er en klassisk snus med 11 mg/g nikotin og en nydelig smak av mint. Her i Snusbutikk.no har det vært den mest solgte snusen flere måneder på rad.

Hva smaker Skruf?

Skruf tilbyr et variert og spennende utvalg av smaker. Den inneholder mange av de samme smakskombinasjonene som Skruf sin "Super White"-serie med smaker av lakris, eukalyptus, bjørnebær, solbær og peppermynte. Velg fritt mellom mange herlige smaker. 

Hvor sterk er Skruf?

Skruf tar utgangspunkt i et bredt utvalg av styrkegrader. De mildeste S2-variantene har et nikotininnhold på 11 mg/g, S3 byr på en sterk snus med 14 mg/g, S4 med 17 mg/g nikotin og noen få varianter med styrkegrad S5 har et nikotininnhold på 24 mg/g. 

En spennende nyhet fra Skruf er den nye Skruf Super White Fresh No66 Max S6, en ultra sterk snus med hele 24 mg/g nikotin. Skruf fortsetter arbeidet for å skape ny snus av god kvalitet og slipper stadig nye varianter på markedet.

Kjøp Skruf snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Skruf snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.