Velg visning:
Du har valgt:

Siberia

Siberia er en svært sterk snus med et høyt nikotininnhold på hele 43 mg/g. Den regnes som en av verdens sterkeste snus og passer derfor godt for viderekommende eller de som ønsker en enda heftigere snusopplevelse. 

Siberia Rød er en favoritt blant våre kunder. Både Siberia Rød og Rød Slim kommer i hvite porsjonsposer i både original og slim format med den samme gode smakskombinasjonen av tradisjonell tobakk og frisk mint. Hvis du ønsker en original brun snus, er kanskje Siberia Brown og Brown Slim noe for deg.

Lyst på en rimeligere snus med tilsvarende smak og styrke? Prøv Dyno Extreme, kruttsterk snus til en svært lav pris!

Fra 75,00
Fra 75,00
Fra 69,80
Fra 69,80

Smak

Siberia Rød har en tydelig smak av tradisjonell tobakk med tydelige undertoner av forfriskende mint. De klassiske smakene er noen av de mest populære innen snus, og det er ikke uten grunn at Siberia har blitt så populær. I tillegg til de naturlige smakene har denne snusen et svært høyt nikotininnhold som balanseres godt mot den klassiske tobakkssmaken.

Styrke

Siberia snus er kjent for å være en av verdens sterkeste snus. Alle varianter fra Siberia har et nikotininnhold på hele 43 mg/g og er med dette den tredje sterkeste snusen i Snusbutikk sitt sortiment. Den høye styrkegraden har gjort Siberia godt kjent blant snus-veteraner i Norge.

Kjøp Siberia snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Siberia snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.