Velg visning:
Du har valgt:

Rush

Rush erstatter General G4 All White i Norge. Med Rush får du den samme gode snusen fra G4 sitt sortiment under et nytt navn. Her kan du finne klassikerne som Fu Zn, Cryo, Deep Freeze og Dark Frost, blandet med et par spennende nyheter introdusert som en del av Rush-serien. Prøv for eksempel Rush Zesty Yellow for en sterk nikotinopplevelse med smak av sitrusfrukter. Rush er en serie bestående av helhvit snus med et svært høyt nikotininnhold.

Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 68,00

Smak

Rush-serien viderefører flere produkter fra General G4. Det vil si at du får nøyaktig den samme snusen, bare med et nytt navn. Fu Zn har fremdeles en saftig smak av epler og Cryo beholder den gode smaken av peppermynte. Det samme gjelder Deep Freeze og Dark Frost. I tillegg introduseres Zesty Yellow som et nytt produkt i serien, med en forfriskende smak fra sitrusfrukter.

Styrke

Rush har et fokus på styrke. I denne serien finner du kun snus med et ekstra høyt nikotininnhold mellom 19 og 26 mg/g. Med andre ord er Rush snus perfekt for deg som foretrekker en intens snusopplevelse. 

Kjøp Rush snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Rush snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.