Velg visning:
Du har valgt:

RITE

RITE er definisjonen av profesjonelt håndverk. RITE er en snus av svært høy kvalitet og med helt unike smaker som pirrer smaksløkene. De friske smakene er selve essensen i den autentiske og smaksfulle snusen fra RITE, som byr på variantene Nordic Dry, Arctic og Original. Styrken er selve kjernen i produktene fra RITE. Alle variantene fra RITE har derfor et svært høyt nikotininnhold, fra 28 milligram per gram nikotin og opp mot 32 mg/g avhengig av hvilken variant du velger.

RITE taste. RITE strength. RITE now.

Fra 39,00
Fra 39,00
Fra 39,00
Fra 39,00
Fra 39,00
Fra 39,00

Smak

RITE kommer i tre forskjellige smaksvarianter: Arctic, Nordic Dry og Original. Arctic byr på en forfriskende og godt gjenkjennelig smak av mint, med Nordic Dry hakk i hel med en fullverdig smaksopplevelse av både mint og peppermynte. RITE Original byr på en mer tradisjonell snus med tobakkssmak av høy kvalitet, piffet opp med et hint av mint. 

Styrke

RITE er en serie med svært sterk snus. De mildeste variantene, Arctic og Original, har et nikotininnhold på 28 mg/g. Dette er en ultra sterk snus. Nordic Dry er den sterkeste varianten fra RITE med 32 mg/g nikotin. Dette gjør Nordic Dry til en av de sterkeste snusene i Norge.

Kjøp RITE snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp RITE snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.