Velg visning:
Du har valgt:

NOR

NOR er en helt ny serie hvit snus i åtte nydelige smaksvarianter. Det som gjør NOR helt unik er at det er den første helhvite snusen som blir produsert i Norge. Det er Den norske snusfabrikken som har tatt på seg oppdraget om å produsere en helnorsk snus med hjelp fra blant annet Snusbonden som produserer den norske tobakken som brukes i NOR.

Sjeldent kan man boltre seg i såpass mange varianter som det NOR kan by på, helt fra begynnelsen. Alle varianter fra Den norske snusfabrikken kommer i helhvite slim porsjonsposer for en diskré snusopplevelse med et styrkenivå helt opp mot 20 milligram per gram nikotin.

All snus i NOR-serien har navn som tar utgangspunkt i kjente og kjære steder i vårt langstrakte land. Prøv for eksempel NOR 1. Falketind med smak av frisk peppermynte, mentol og mint eller NOR 8. Jomfruland, inspirert av den populære drinken Piña Colada, med smak av ananas og kokos.

Fra 49,90
Fra 47,00
Fra 47,00
Fra 47,00
Fra 47,00
Fra 47,00
Fra 47,00
Fra 47,00
Fra 47,00

Smak

NOR tilbyr hele åtte forskjellige smaksvarianter med stor variasjon. Her kan du velge mellom et stort antall alternativer innen klassiske smaker av mint, lakris, sitrus, epler og mye mer. Prøv også den helt unike NOR No.8 Jomfruland Pina Colada S3, inspirert av den kjente drinken Pina Colada, med eksotiske smaker av ananas og kokos.

Styrke

Med NOR kan du fritt velge den styrkegraden som passer best for deg. Prøv for eksempel den milde snusen NOR No.3 Galdhøpiggen Snø S2 med 8 mg/g eller slå deg helt løs med NOR No.1 Falketind Isklar S6 med et nikotininnhold på 20 mg/g. I tillegg til disse variantene, kan du også velge i styrkegradene S3, S4 og S5.

Kjøp NOR snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp NOR snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.