Velg visning:
Du har valgt:

Nick & Johnny

Swedish Match er produsent av Nick and Johnny og har siden sin lansering i 2006 tilegnet seg en stor gruppe fans. Og vi mener at det ikke er tilfeldig. Nick and Johnny er en sterk og smaksrik snus som originalt ble lansert i Norge, og i dag selges kun på nett i Sverige. Snusen fra Nick and Johnny finnes både i originale og hvite porsjonsposer med smakene Crushed Ice, Red Hot, Americana og Green Ice.

Det finnes ingen tilfeldigheter i sortimentet til Nick and Johnny! Med et slikt variert smaksutvalg er vi helt trygge på at du vil finne en favoritt blant vårt utvalg.

Fra 72,50
Fra 72,50
Fra 72,50
Fra 72,50
Fra 72,50

Smak

Nick and Johnny er et godt kjente merke i Norge, og en favoritt blant mange. Med smakstilsetninger som mint med et hint av wintergreen, chilli, kirsebær og en god blanding av spearmint og peppermynte, er det ikke overraskende at såpass mange foretrekker Nick and Johnny. De fuktige porsjonsposene sikrer en langvarig og god snusopplevelse, full av smak.

Styrke

Alle varianter fra Nick and Johnny kategoriseres som sterke. Med et nikotininnhold på 14 og 15 mg/g gjør Nick and Johnny seg bemerket som en relativt sterk snus. Her får du en smaksrik opplevelse etterfulgt av et godt nikotinkick.

Kjøp Nick and Johnny snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Nick and Johnny snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.