Velg visning:
Du har valgt:

LOOP

LOOP er en smaksrik og eksotisk snus i helhvite porsjonsposer. En nyhet på det norske markedet som på kort tid har blitt en favoritt hos mange. Eksklusive smaker som Jalapeño Lime, Habanero Mint, Mango Tango og Salty Ludacris er bare noen av de mange smakene som LOOP kan skryte av. LOOP er en hvit snus i hvit porsjon og kommer i slim porsjonsposer.

Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 58,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00
Fra 65,00

Smak

LOOP tilbyr et bredt utvalg av forskjellige smakskombinasjoner utenom det vanlige. Prøv for eksempel de spennende kombinasjonenene av habanero og mint eller jalapeño og lime. Alternativt kan du også velge blant mange rene smaker, blant annet mango, mint, sitrus og salt lakris. Kun fantasien setter grenser for hva snus kan smake, og LOOP har virkelig utfordret markedet på smak.

Styrke

LOOP har en rekke forskjellige styrkenivåer på snusen sin, fra styrkegrad S2 og opp til S4. De ligger mellom 10 og 20 mg/g nikotin, avhengig av hvilken styrke du velger. Enkelte sorter har dessuten flere varianter i forskjellig styrke, som for eksempel LOOP Mint Mania S2, Mint Mania S3 og Mint Mania S4. 

Kjøp LOOP snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp LOOP snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.