Velg visning:
Du har valgt:

Kozmo Superwhite

Kozmo Superwhite er en fantastisk snus med langvarig smak og en naturlig frisk aroma i en perfekt harmoni. Kozmo er en snus med mange forskjellige smaksvarianter i forskjellig styrke. Blant det Kozmo kan tilby er Lakris Chill, Mango Twist og Sicilian Crush noen av våre favoritter. 

Kozmo er en helhvit snus i slim porsjon, full av smak og aroma som griper tak i smaksløkene dine og tar deg med på et spennende eventyr. Prøv Kozmo Superwhite hos Snusbutikk i dag og finn din favoritt!

Fra 49,90
Fra 35,00
Fra 49,90
Fra 35,00
Fra 35,00
Fra 35,00
Fra 49,90

Smak

Med Kozmo Superwhite kan du velge mellom en rekke spennende smaker. Velg mellom spennende smaker av tradisjonell salt lakris, Alphonso-mango, peppermynte, forfriskende sitrusfrukter og klassisk mint. Alle smakstilsetninger i Kozmo er helt naturlige, og porsjonsposen vil derfor være farget av de naturlige aromaene.

Styrke

Kozmo tilbyr snus med både sterk og normal styrke. Velg mellom nikotinnivå S2 (12 mg/g eller S4 (16 mg/g). Et godt alternativ for deg som trives med en litt sterkere snus.

Kjøp Kozmo Superwhite snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Kozmo Superwhite snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.