Velg visning:
Du har valgt:

Jakobssons

Jakobssons snus er produsert av Gotlandssnus i Sverige. Med tradisjoner helt tilbake til 1897 har Gotlandssnus mye historie og dette gjør at de kan lage utsøkt snus av høy kvalitet. Gotlandssnus produserer sin snus med nøye utvalgte ingredienser. De kjøper inn tobakkvarianter fra hele verden, noe som gir Jakobssons en sterk og spesiell smak med en kraftig balansert aroma. Jakobssons finnes i forskjellige smaker og nikotininnhold. Perfekt for deg som verdsetter tradisjonell kvalitet og unike smaker.

Utvalget til Jakobssons er dekkende, men dersom du er usikker på hvilken snustype som egner seg best for deg kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Kjøp Jakobssons snus hos Snusbutikk i dag!

Fra 63,50
Fra 63,50
Fra 63,50

Smak

Jakobssons er svært godt kjent for sine naturtro og gode smakskombinasjoner. Prøv Jakobssons No3 for en forfriskende smak av søt melon, No6 Grønn Wintergreen fylt med nydelig smak av wintergreen og mint eller den tradisjonelle smaken av cola i No7 Brun Cola. 

Styrke

Alle varianter fra Jakobssons kommer med et nikotininnhold på 14 mg/g og er klassifisert som en sterk snus. En middels sterk snus er et godt alternativ for de som ønsker en god nikotinopplevelse uten et alt for intenst kick.

Kjøp Jakobssons snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Jakobssons snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.