Velg visning:
Du har valgt:

Helwit

Helwit er et produkt som er utviklet med en forkjærlighet og lidenskap for snus. Målet var klart helt fra begynnelsen; å skape en snus som kunne gi gode smaksopplevelser med et begrenset klimaavtrykk. Skaperne bak Helwit har valgt å sette smak sentralt i utviklingen og har derfor fått med seg flere smakseksperter i utviklingsprosessen. Dette har resultert i en svært smakfull og spennende snus. Som navnet tilsier, er alle variantene fra Helwit i helhvit porsjon.

De originale boksene er også nøye gjennomtenkt når det gjelder miljø. Furuolje blir tatt i bruk for å skape de mest miljøvennlige boksene, og fabrikken hvor snusen produseres ligger kun et steinkast unna et vannkraftverk som de benytter seg av for selvforskynt produksjon av energi. 

Fra 49,90
Fra 49,90

Smak

I dag tilbyr Helwit to smaksvarianter i Norge, Mint og Blueberry. Nyt de friske smakene av ekte blåbær rett fra skogen i den nydelige kombinasjonen av nikotin og bær med Helwit Blueberry, eller den populære mint-varianten Helwit Mint med en svært forfriskende smak i helhvite porsjonsposer.

Styrke

Helwit tilbyr for øyeblikket to styrkegrader, S2 og S3. Med styrkegrad S2 får du et nikotininnhold på 8 mg/g, en mild og komfortabel snusopplevelse. S3 tilbyr et litt høyere nikotininnhold med 10 mg/g, tilsvarende en normal snusstyrke.

Kjøp Helwit snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Helwit snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.