Velg visning:
Du har valgt:

General

Historien til General snus strekker seg tilbake til 1866. General er en av verdens mest populære snus og finnes i mange forskjellige smaker og styrker. Hos Snusbutikk finner du hele sortimentet fra General.

Selv om General i dag drives av Swedish Match, brukes fortsatt den tradisjonelle oppskriften med bergamottolje. General er en snus som har fulgt generasjonene opp gjennom årene. Tidene har kanskje forandret seg fra generasjon til generasjon, men smaken til General snus har stått urørt gjennom årenes løp. Man kan si at General lever opp til navnet, for navnet "General" kommer ikke fra militær sammeheng, men fra det generelle og allmenne. En snus for enhver.

Fra 59,80
Fra 72,00
Fra 72,00
Fra 72,00
Fra 72,00

Smak

General har valgt å spesialisere seg på smak av tradisjonell tobakk, og baserer seg på den originale General-oppskriften fra 1800-tallet. Krydret tobakkssmak og en dråpe med bergamottolje er oppskriften på langvarig suksess. General snus leverer som alltid en klassisk blanding som fremdeles er svært populær blant snus-veteraner både i Norge og Sverige. 

Styrke

General har valgt å variere sitt utvalg i styrkegrad og porsjonstype. Hos General kan du få snus fra 8 mg/g nikotin og helt opp mot 14 mg/g. Dette gir hver enkelt muligheten til å velge fritt hva de ønsker av styrke i forskjellige porsjonstyper. Velg mellom original porsjon, hvit porsjon og mini porsjonspose når du kjøper General snus. 

Kjøp General snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp General snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.