Velg visning:
Du har valgt:

frid Superwhite

frid Superwhite er et nytt og spennende tilskudd hos Snusbutikk. En serie med delikat helhvit snus i slim porsjon som byr på en svært saftig snusopplevelse. Snusen har et fokus på smak fra frukt og bær, og inneholder naturlig aroma som gir posene et preg av milde farger. frid Superwhite er et utmerket alternativ innenfor kategorien hvit snus, og vil garantert få smaksløkene dine til å danse av fryd.

Vi er helt sikker på at du kommer til å finne en favoritt blant frid Superwhite sine mange alternativer.

Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 35,00
Fra 49,90

Smak

frid Superwhite er en spennende nyhet som byr på en rekke smaksvarianter. Med frid Superwhite får du en snus med smak fra frukt og bær, deriblant Berry Twist med smak av lime og jordbær, Lemon Ice med smak av sitrus og Liquorice Berry med smak av lakris og bær. I tillegg finnes frid Superwhite Fresh Mint S2, en klassisk snusopplevelse med smak av frisk mint. 

Styrke

Med frid Superwhite kan du velge mellom styrkegradene S2 og S4 med et nikotinnivå på henholdsvis 12 og 16 mg/g.

Kjøp frid Superwhite på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp frid Superwhite på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.