Velg visning:
Du har valgt:

Cuba

Cuba er en frisk og interessant nyhet hos Snusbutikk. En helhvit snus i slim porsjon med spennende smaker som Pineapple, Double Fresh og Blueberry. Alle variantene fra Cuba er fylt med nydelige smaker i hvite porsjonsposer og garanterer en langvarig og forfriskende snusopplevelse. Cuba byr på en helt unik snus med eksotiske smaker.

Fra 36,00
Fra 36,00
Fra 36,00

Smak

Cuba kommer i tre forskjellige varianter. Her er det ikke spart på smakstilsetningene, og det merkes godt under bruk. I tillegg til den tradisjonelle Cuba Double Fresh med en forfriskende smak av mint, tilbyr Cuba også variantene Cuba Blueberry med en frisk og god smak av blåbær rett fra skogen og Cuba Pineapple med en eksotisk og søt smak av den tropiske frukten ananas. 

Styrke

Alle variantene fra Cuba har et nikotininnhold på 16 milligram per gram. Dette klassifiseres som en ekstra sterk snus i styrkegrad S4. Perfekt for deg som ønsker et umiddelbart kick og en intens snusopplevelse.

Kjøp Cuba snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Cuba snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.