Velg visning:
Du har valgt:

Cuba

Cuba er et frisk pust hos Snusbutikk. En helhvit snus i slim porsjon med spennende smaker av ananas i Cuba Pineapple S4 og forfriskende blåbær i Cuba Blueberry S4. Begge variantene fra Cuba er fylt med nydelige smaker og garanterer en langvarig og forfriskende snusopplevelse. Her får du en helt unik snus med spennende og eksotiske smaker!

Cuba har dessverre gått ut av vårt sortiment. Sjekk all vår helhvite snus her!

Smak

Cuba kommer i to forskjellige varianter. Her er det ikke spart på smakstilsetningene, og det merkes godt under bruk. Cuba tilbyr variantene Blueberry, en forfriskende snus med gode smaker av blåbær, og Cuba Pineapple med en eksotisk og søt smak av den tropiske frukten ananas.

Styrke

Begge variantene fra Cuba har et nikotininnhold på 16 milligram per gram. Dette klassifiseres som en ekstra sterk snus i styrkegrad S4. Perfekt for deg som ønsker et umiddelbart kick og en intens snusopplevelse.

Kjøp Cuba snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Cuba snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.