Velg visning:
Du har valgt:

Baron

Baron er en spennende nyhet fra Nicotobacco i helhvite porsjonsposer. Med Baron får du en hvit snus i hvite slim porsjonsposer i mange spennende smaksvarianter. Prøv Baron Classic Mint med forfriskende smak av mint, Baron Cherry-Cola med forfriskende aroma av kirsebær og cola eller den eksotiske Baron Kiwi med smak av kiwi. 

Alle varianter fra Baron har et nikotininnhold på 13 mg/g og klassifiseres som en sterk snus. Gi Baron snus en sjanse og finn din nye favoritt!

Fra 36,00
Fra 36,00
Fra 36,00

Smak

Baron byr på tre nydelige smaksvarianter utenom det vanlige. Prøv deg på den eksklusive Cherry-Cola med smak av kirsebær og cola, Baron Kiwi med smak av tropisk kiwi eller den klassiske Baron Classic med en forfriskende smak av mint.

Styrke

Baron er en serie med sterk snus. Alle de tre variantene fra Baron har et nikotininnhold på 13 mg/g, og definieres med styrkgraden S2. Til tross for det lave styrkenivået er dette en relativt sterk snus som passer for de fleste.

Kjøp Baron snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Baron snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.