Velg visning:
Du har valgt:

Ace

Ace snus

Ace snus fra Ministry of Snus byr på en ren og intens snus med mange spennende varianter. Ace snus gir et umiddelbart rush av både smak og friskhet. Snusen tilbyr flere unike smakskombinasjoner, og vi kan garantere en snusopplevelse som du aldri har opplevd før. Snus fra Ace byr på en svært delikat snus i helhvite porsjonsposer, et utmerket alternativ til annen hvit snus på det norske markedet. Prøv Ace i dag, snusen som på kort tid har blitt en av våre bestselgere.

Ministry of Snus tilbyr også Ace X, en serie med ultra sterk snus for de som ønsker et ekstra høyt nikotininnhold. 

Smak

Med ace Superwhite og ace X får du et stort utvalg av friske og delikate smakskombinasjoner. Ace er faktisk en av våre bestselgere på smakssatt snus. Velg mellom variantene Cool Mint, Liquorice Mint, Green Lemon, Eucalyptus og Guarana Chili med smak av energidrikk.

Styrke

Ace tilbyr to serier, Superwhite-serien med et nikotininnhold på 16 mg/g og X-serien med et høyere nikotininnhold. Med ace X Cosmic Portion S6 får du en av markedets sterkeste helhvite snus i original porsjonsstørrelse og hele 20 mg/g nikotin per porsjonspose som hver veier 1 gram. 

Kjøp Ace snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Ace snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager. 

Les mer om Ace her...Vis mindre...
Fra 69,80
Fra 68,00
Fra 69,80
Fra 69,80
Fra 68,00
Fra 68,00
Fra 49,00