Velg visning:
Du har valgt:

Snuff

Snuff er betegnelsen på en type tobakk i pulverform som i tørr tilstand sniffes gjennom nesa, eller som i form av en våt snus som legges under leppa, også kjent som moist snuff på engelsk. Tørr snuff som Gawith, Ozona og President er laget av malte tobakksblader tilsatt smak av for eksempel mentol, krydder eller frukt. Man bruker snuff ved å legge en liten del på hånden og inhalerer det gjennom nesen. Mengden bestemmer man helt selv, avhengig av ønsket effekt.

69,00
79,00
79,00

Hva er snuff?

Snuff er egentlig den engelske betegnelsen for tørr snus, en tobakksvare som har flere fellestrekk med den norske løssnusen. Forskjellen er at snuff blir trukket opp i nesen istedenfor å legges under leppen. Dette resulterer i et umiddelbart nikotinrush. De naturlige smakskombinasjonene gir dessuten en behagelig og forfriskende opplevelse. 

Kjøp snuff på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe snuff på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den varianten som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp snuff på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.