U Sample snus

U Sample snus produseres av AG Snus, som er et datterselskap av Assens Tobakksfabrikk. De startet opp i 1864 og har 150 års erfaring fra tobakksproduksjon. U Sample snus er produsert i slim porsjonsposer og er en ekstra sterk snus. U Sample finnes i flere forskjellige smaksvarianter. Det som kjennetegner U Sample snusen som AG Snus produserer er dens langvarige smak.

U Sample serien ble raskt en av favorittene her hos oss i Snusbutikk.no

 

Eneimportør i Norge
Vi i Snusbutikk.no kan med stolthet vise til vår samarbeidspartner og vår eksklusive importøravtale med U Sample i Norge. Av den grunn har vi også muligheten til å tilby deres snus til priser selv Sverige må tilbake i tid for å kunne matche. Selv om prisen per tidspunkt er rimelig er kvaliteten årsaken til at vi i Snusbutikk.no sikret oss rettighetene etter rask, men nøye utført prøvesmaking. U Sample har forskjellige smaker og svært få etablerte snusmerker kan matche de på smak og ikke minst varigheten på smaken. Vi er sikre på at du deler vår positive formening om U Sample snus!

Raskeste vei til Skandinavias billigste snus
Vårt konsept er svært enkelt. Du benytter deg av vår nettbutikk, og mottar bestilt snus via Posten. Bestillinger som er lagt inn på vår webside snusbutikk.no før kl. 13.00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag. Er det ikke bedre at snusen kommer hjem til deg enn at du skal ut og jage?

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om "på-tidspunktet" en ukjent snus på det norske markedet! Vi kommer til å anerkjenne U Sample i Norge om ikke lenge.

LES MER!!
Fjern alle
Velg visning:
Sortèr på:
Pris Antall  
Varenr: 2104002
Lagerbeholdning:
Fra 49,80 Velg
Varenr: 2103996
Lagerbeholdning:
Fra 66,80 Velg
Varenr: 2103989
Lagerbeholdning:
Fra 66,80 Velg
 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.