The Lab snus

Snusen The Lab er produsert av Swedish Match. The Lab er utviklet i samarbeid med snusere, forskere og designere med et hovedmål - skape en ny og original snus.

Navnet The Lab stammer tilbake til deres spede start fra utviklingsprosessen. Numrene er de kodenavnene som faktisk ble brukt for å skille blandingene fra hverandre. Det er med andre ord ingen tilfeldigheter i produktsortimentet til The Lab!

Forskningsarbeidet ga resultater og i dag finner du The Lab snusen i mange ulike smaker - ment for å dekke de behovene som finnes der ute. Hos oss finner du garantert en ny favoritt!


Godt utforsket snus til lave priser og rask levering
Dersom du har funnet en variant du har lyst til å prøve kan du trygt bestille via vår
nettbutikk. Ikke bare er vi billigst, men du får også fri frakt uansett bestilling, uansett hvor du måtte befinne deg i Norge. Du kan trygt teste én boks om du ønsker det - eller kanskje én av hver?

Bestillinger som er lagt inn på vår webside snusbutikk.no før kl. 13.00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag. Stadig flere nordmenn ser nå muligheten, så hvorfor ikke slå deg med på den fornuftige bølgen? Du er herved fritatt fra å måtte reise langt for å få mer rettferdige priser på snus. Hvorfor reise etter snus når snusen kan reise rett hjem til deg?

Om du er usikker kan du trygt spørre oss. Vi setter pris på å dele vår kunnskap og
trenger kun noen få stikkord for å veilede deg til rett snus. I flere tiår har vi veiledet nordmenn til de rette snus- og tobakksprodukter! Kontakt oss på telefon 90 40 12 42 eller post@snusbutikk.no i dag!

Fjern alle
Velg visning:
Sortèr på:
Pris Antall  
Varenr: 2105056
Lagerbeholdning:
Fra 77,80 Velg
Varenr: 2105049
Lagerbeholdning:
Fra 77,80 Velg
Varenr: 2105042
Lagerbeholdning:
Fra 77,80 Velg
Varenr: 2105035
Lagerbeholdning:
Fra 77,80 Velg
Varenr: 2105026
Lagerbeholdning:
Fra 77,80 Velg
 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.