Sirius snus

Sirius snus produseres av AG Snus, som er et datterselskap av Assens Tobakksfabrikk. De startet opp i 1864 og har 150 års erfaring fra tobakksproduksjon. Sirius snus (Sirius Ice Cold) er en hvit, tørr porsjon som gir en rask og effektiv nikotin- og smakfrigivelse. Det som kjennetegner snusen som AG Snus produserer er dens langvarige smak. Effekten av nikotinen i Sirius snus er overens med de aller sterkeste snus produktene i markedet.

Vi i Snusbutikk er eneimportør av Sirius snus i Norge og kan med stolthet overrekke nordmenn et nytt alternativ for god kvalitetssnus for den som elsker sterk snus. Sirius er perfekt for den som stiller ekstra krav i kategorien sterk snus. Vi blir overrasket dersom du har kjent en bedre balansert sterk snus.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta sjansen!

Raskeste veien frem til billigst snus i Norge
Vårt konsept er svært enkelt. Via vår norske nettbutikk tilbyr vi de laveste prisene du kan finne på snus i Norge. Og du som kjøper mottar snusen i posten etter får virkedager. Bestillinger som er lagt inn på vår webside snusbutikk.no før kl. 13.00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag.

For godt til å være sant? Vi forstår det når de norske prisene er direkte urettferdig høye. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon! Vi har i flere tiår og generasjoner veiledet nordmenn til de rette snus- og tobakksproduktene.

 

Fjern alle
Velg visning:
Sortèr på:
Pris Antall  
Varenr: 2104865
Lagerbeholdning:
Fra 58,00 Velg
 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.