Velg visning:
Du har valgt:

Siberia snus

Siberia snus er en unik snus med et svært høyt nikotininnhold. Den regnes som en av verdens sterkeste snus, og passer derfor godt for viderekommende eller de som ønsker en enda heftigere snusopplevelse. Siberia Rød er en favoritt blant våre kunder, en snus i hvit original porsjon med smaker av både tobakk og mint. 

Siberia Rød selges i hvite porsjonsposer og kommer både i original og slim variant. Begge har den samme gode smaksblandingen av tradisjonell tobakkssmak og mint. 

Fra 74,80
Fra 74,80

Smak

Siberia Rød har en tydelig smak av tradisjonell tobakk med tydelige undertoner av forfriskende mint. De klassiske smakene er noen av de mest populære innen snus, og det er ikke uten grunn at Siberia har blitt så populær. I tillegg til de naturlige smakene, har også Siberia et svært høyt nikotininnhold, som balanseres godt mot den klassiske tobakkssmaken.

Styrke

Siberia snus er kjent for å være en av verdens sterkeste snus. Både Siberia Rød og Siberia Rød Slim har et nikotininnhold på 43 mg/g, og er den nest sterkeste snusen i Snusbutikk sitt sortiment. Den høye styrkegraden har gjort Siberia godt kjent blant snus-veteraner i Norge, og er et av de mest populære produktene på markedet.

Kjøp Siberia snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe Siberia snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Siberia snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.