Velg visning:
Du har valgt:

Shiro snus

Shiro, som betyr "hvit" på japansk, er en helhvit snus fra Philip Morris International. Shiro selges med mange herlige smaker som mint, wintergreen og røde bær. Alle varianter fra Shiro kommer i helhvite porsjonsposer i slim format som enkelt kan skjules i munnen. 

Shiro har raskt blitt en populær snus på grunn av sine friske smaker og lave priser.

Fra 55,00
Fra 55,00
Fra 55,00
Fra 55,00
Fra 55,00
Fra 55,00

Smak

Shiro kommer i tre forskjellige mint-smaker og én variant med søte og syrlige bær, No6 Sour Red Berry. Innenfor kategorien mint kan Shiro skryte av et variert utvalg av wintergreen, mentol, spearmint og naturlig frisk mint. 

Styrke

Shiro tilbyr et variert utvalg innenfor styrkegrader, fra S2 opp til S4. De mildeste variantene har et nikotininnhold på 8 mg/g (S2) med Cooling Mint S3 på 14 mg/g og den ekstra sterke Tingling Mint S4 med 15,5 mg/g.

Kjøp Shiro snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe Shiro snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Shiro snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.