Velg visning:
Du har valgt:

Kapten snus

De gamle produktene er i dag erstattet av ti nye produkter. Syv av disse kommer i formatet slim porsjon, alle med forskjellig styrke og smak. Smakene som er tilgjengelig i slim-formatet er Einebær, Lakris, Mint, Salmiak og Tropic.

Det finnes også tre varianter i hvit original porsjon. Alle disse kommer i smaken Original og i styrkene 02, 03 og 04.  
 

Kapten snus kombinerer et mangfold av smaker og styrke, og har fokus på innovasjon, kvalitet og naturlige råvarer. Alle slim-varianter fra Kapten kommer i en hvit porsjonspose. Kapten har et dekkende sortiment, og vi er sikkr på at du finner noe som passer for deg. Kjøp din Kapten snus på nett hos Snusbutikk.

Fra 55,00
Fra 55,00
Fra 55,00
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90
Fra 49,90

Smak

Kapten har et stort mangfold av forskjellige smaksvarianter.Tradisjonelle smaker som original tobakk, klassisk mint og syrlig bergamott eller mer unike smaker av einebær, salmiakk og tropiske frukter. Uansett hva du er ute etter har Kapten en smakskombinasjon for deg. 

Styrke

Kapten tilbyr tre forskjellige styrkegrader. 02 er normal styrke, 03 er sterk og 04 er en ekstra sterk snus. De fleste varianter, deriblant White Slim, White Mint og Original, finnes i alle tre styrkenivåer. Andre finnes kun i én styrkegrad, som 02 Kapten White Einer, 02 Kapten White Licorice og 03 Kapten White Tropic.

Kjøp Kapten snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe Kapten snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Kapten snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.