General snus

Historien til General er lenger en gjennomsnittet og strekker seg som kjent tilbake til 1866 av snusprodusenten Johan A Boman. Hans ambisjon var å produsere det han kalte den perfekte snusen som i dag kjennetegnes av sin ene dråpe med bergamottolje og kun de fineste delene av tobakksplanten benyttes i produksjonen.

General er en av verdens mest populære snusmerker og har fulgt med i den siste tidens utvikling og finnes i alle typer og formater du måtte ønske. Hos Snusbutikk.no finner du hele sortimentet av General snus.

 

Godt bevarte snus-tradisjoner

Selv om General drives av Swedish Match i dag er fortsatt de tradisjonelle oppskriftene bevart og benyttes fortsatt en dag i dag. General har som snus fulgt generasjonene opp gjennom årene. Tidene har kanskje forandret seg fra generasjon til generasjon, men smaken til General snus har stått urørt gjennom årenes løp. Man kan si at General lever opp til navnet, for navnet General kommer ikke fra militær sammeheng, men fra det generelle og allmenne.

 

Nettbutikk med lavest priser og fri frakt

Konseptet til Snusbutikk.no er svært enkelt. Du bestiller General snus i vår nettbutikk på 1-2-3 og etter 1-2 virkedager mottar du fersk snus i posten, helt gratis. Med General medfølger det luksus! Er du usikker på hvilken General snus som passer best for deg? Da kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap. Vi vet hvilken som passer best ved hjelp av enkle stikkord fra deg.

 

Selv om vi ser at nordmenn fortsatt liker å klage på dyre snuspriser, samtidig som de heller vil kjøpe på dagligvarebutikken fremfor Internett og nettbutikk. Kan du om ikke annet la være å bruke unødvendig tid eller penger for å få tilgang til svenske priser på snus. Hos oss i Snusbutikk.no finner Norges billigste snus, og best av alt; du får den tilsendt i Posten og levert på døra. Kan det bli enklere eller rimeligere?

Fjern alle
Velg visning:
Sortèr på:
Pris  
2104373  General Classic No7 White Mini Snus i porsjon
Varenr: 2104373
Lagerbeholdning:
Fra 59,80 Velg
2104332  General Classic No6 White Strong Snus i porsjon
Varenr: 2104332
Lagerbeholdning:
Fra 71,80 Velg
2104325  General Classic No5 White Snus i porsjon
Varenr: 2104325
Lagerbeholdning:
Fra 71,80 Velg
2104318  General Classic No4 Ex Strong Snus i porsjon
Varenr: 2104318
Lagerbeholdning:
Fra 71,80 Velg
2104311  General Classic No3 Portion Snus i porsjon
Varenr: 2104311
Lagerbeholdning:
Fra 71,80 Velg
 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.