Velg visning:
Du har valgt:

Epok snus

Epok er et av Norges mest populære snusmerker. Epok tilbyr snus i helhvit porsjon og har et mangfold av smaker og styrkenivåer. Snusbutikk tilbyr hele 14 forskjellige varianter av Epok snus, slik at du alltid kan finne en favoritt blant Epok sine mange alternativer.

Epok var først ute med helhvit snus, og har av den grunn blitt det mest solgte merket innen kategorien hvit snus. For å skape den helhvite snusen går Epok gjennom en rensende prosess som fjerner uønskede stoffer og gjør snusen hvit. Ved å benytte seg av hvite porsjonsposer blir snusen helt hvit, altså helhvit - eller "All White." Hvit snus har den samme gode smaken som vanlig snus, men renner mindre og misfarger heller ikke tennene. Epok snus er med andre ord både et sunnere og renere alternativ, fylt med herlige smaker.

Tips: Prøv nyhetene Epok No 20 Freeze 6 og Epok No 21 Freeze 7, favoritten Freeze med et ekstra høyt nikotininnhold!

Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 69,90
Fra 74,90
Fra 69,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 69,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90
Fra 74,90

Smak

Svært få merker kan konkurrere med Epok sitt store utvalg av forskjellige smakskombinasjoner. Epok byr både på de tradisjonelle smakene som tobakk, mint og sitrus, men har i løpet av de siste årene eksperimentert med smaker av bær, lakris, appelsin, druer og mye annet. Epok har med andre ord noe for enhver smak, og vi anbefaler deg å prøve flere varianter samtidig for å finne din favoritt. 

Styrke

Epok har et bredt utvalg av styrkenivåer. Alt fra varianter som Royal Bloom S2 og Arctic Blue S2 med et nikotininnhold på rundt 8 mg/g, til de mer intense smaksopplevelsene Urban Blue X-Strong S5 og Freeze X-Strong S5 med et nikotininnhold på 16 mg/g nikotin. Du kan finne de fleste styrkegrader i Epok sitt sortiment. Det blir ikke enklere å finne den perfekte snusen!

Kjøp Epok snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe Epok snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp Epok snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.