Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Hvordan handle hos oss?

Privatkunder
For privatkunder er vår primære salgskanal nettsiden www.snusbutikk.no. Vi har dessverre ikke en fysisk butikk i dag, men dersom man ønsker å få informasjon om varene våre kan du oss ringe 66 84 72 11.

NB! Vi har kun leveranse innenfor fastlands-Norge. Du kan ikke bestille i nettbutikken om du har leveringsadresse Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norge.

 

Engros- og bedriftskunder 
For engros- og bedriftskunder mottar vi deres bestilling på telefon 66 84 72 11 eller ved at dere legger inn bestillingen selv i nettbutikken.

 

Legitimasjonskrav
Vi har 18 års aldersgrense for handel i vår nettbutikk. Dersom vi er i tvil om din alder forbeholder vi oss retten til å be om dokumentasjon på alder. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere ordre hvor alder ikke kan bekreftes.

 

Åpningstider
Vårt kontor og lager er åpent mellom 8-16 (8-15 på fredag) alle hverdager.

Åpningstiden gjelder også henteordre som kan hentes etter at pakken er bekreftet klar på mail.

 

Når sendes varene?
Alle bestillinger som er lagt inn på vår webside før 12:00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag. Levering forutsetter imidlertid at det er påvist at kunden er fylt 18 år. Dersom ytterlig dokumentasjon for alder er nødvendig, vil kunden få beskjed om dette per mail og varer sendes så fort alder er bekreftet.

Leveringsalternativer

Hentes på Billingstad
Alle våre kunder har mulighet til å hente sine pakker kostnadsfritt i våre lokaler på Billingstad i Asker. Vår adresse er Billingstadsletta 19B, 1396 Billingstad. Pakken kan hentes umiddelbart i vår åpningstid.

 

Pakke i postkassen - Fri frakt på ordre over kr. 398,-
Sendinger under 2 kilo sendes som pakke i postkassen med RFID-sporing. Vi tar ikke på oss ansvaret for skadet eller bortkomne pakke-i-postkassen forsendelser. Vi dekker ikke tapet for produktene som er sendt med dette leveringsalternativet. Du må selv kontakte distributør ved slike tilfeller. Vi fraråder derfor å benytte pakke i postkassen for kostbare ordre. Vi leverer ikke pakker i postkassen til postboksadresser. Dersom din postkasse er låst eller for full blir pakken levert til nærmeste utleveringssted - postkontor eller post i butikk.

Vi tilbyr fri frakt på ordre over kr. 398,-. Småordregebyr kr. 79,- på ordrestørrelser mindre enn kr. 398,-
 

Vi viser miljøhensyn og oppfordrer våre kunder til å samle flere varer i hver bestilling. Dette vil da redusere miljøbelastningene knyttet til embalasje, frakt og transport. Du unngår småordregebyret hvis du bestiller varer for mer enn kr. 398,-

 

Servicepakke 
Postpakke med sporing. Pakken hentes på utleveringssted i butikk i nærheten av der du bor.

Pakker som kommer i retur krediteres mot et gebyr på 150 kroner som dekker porto og håndtering.
Uavhentede varer krediteres mot et håndteringsgebyr pålydende kr. 91,-. 

 

Postens Bedriftspakke Dør-til-Dør (for engroskunder)
Landets største og mest effektive distribusjonsnett forbeholdt bedriftskunder.

Leveringstid er 1-4 dager, avhengig av avstand. Ingen utlevering på lørdag eller søndag.
Postens gebyr ved oppkrav: 130,-
Maks vekt: 35 kg pr kolli
Maks lengde: 240 cm
Maks lengde pluss omkrets: 360 cm
Minimumsmål: 23x13x1 cm
 

Postens Bedriftspakke Ekspress over natten (for engroskunder)
Landsdekkende tilbud som garanterer levering påfølgende morgen (enkelte steder neste dag kl. 16:00). Varer utleveres ikke lørdag eller søndag. Ordre må legges inn før kl. 15:00. Det er ingen mulighet for oppkrav.

Betaling

Ved bruk av kort vil kjøpesummen og eventuell frakt bli inkludert og reservert på kortet ved bestilling. Kortet belastes samme dag som forsendelsen blir foretatt. Ved kansellering av ordre blir bestillingen slettet og den reserverte summen forblir på forbruker sin konto.

Angrerett

Angreretten lar deg returnere en vare dersom det gis melding om dette til oss innen 14 dager etter at du mottok varen. Vi ber om at melding om angrerett gis på en entydig måte per e-post til post@snusbutikk.no.
 

Angrerett er ikke det samme som reklamasjon. Du behøver ikke å begrunne hvorfor du ønsker å benytte angreretten, og det gjelder andre frister enn ved reklamasjonstilfeller.
 

Dersom du benytter deg av angreretten, vil kjøpesummen inkl. fraktkostnader tilbakeføres uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar varen i retur eller bevis på at varen er sendt i retur (f.eks. kvittering for forsendelse). Retur-fraktkostnadene kr. 89,- dekkes av kjøper. Retur mottas kun ved forsendelse av bedriftspakke dør-til-dør. Adressen er: M SØRENSEN AS, Billingstadsletta 19B, 1396 Billingstad.
 

For øvrig vil ikke tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn klimanøytral servicepakke tilbakeføres. Angreretten kan også benyttes før varene er sendt fra oss. I så tilfelle vil ordren slettes og det reserverte pengebeløpet tilbakeføres uten unødig opphold.
 

NB! Det er ikke angrerett for varer som forringes eller foreldes raskt. Dette omfatter varer som etter sin natur har begrenset holdbarhet. Hos oss gjelder dette sigarer og andre tobakksprodukter. Unntaket fra angreretten gjelder selv om varen ennå ikke har begynt å forringes eller er foreldet.

Angreretten gjelder kun for privatkunder/forbrukere.

Salgsbetingelser

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi gir våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/trykkfeil kan forekomme. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling, dersom produkt er utsolgt eller er lagt inn med feil pris. I slike tilfelle vil du få beskjed om dette før kortet ditt belastes. 

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift og eventuelt tobakksavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

Om Snusbutikk.no

Snusbutikk.no ble etablert i 2018. Nettbutikken er eid av M Sørensen AS, tobakksforhandleren med røtter tilbake til Bergen i 1905. I motsetning til M Sørensen, fokuserer Snusbutikk kun på salg av snus til privat- og bedriftskunder. Vi tilbyr en rekke kjente og mindre kjente merker, og bestrever oss alltid på å ha et av de mest varierte utvalgene i Norge. Utvalget vårt inkluderer kjente merker som Skruf, Epok, General, Ettan, Jakobssons, Kapten. Vi har også et stort utvalg av nikotinfri snus, Gjør det selv snus, snuff og skråtobakk fra Oliver Twist. 

Snusbutikk byr på et enormt utvalg av snus med forskjellig smak, porsjonstyper og styrkegrad. Vi har et mål om å ha det største utvalget i Norge, samt svært konkurransedyktige priser. Følg med i nettbutikken vår og hold deg oppdatert på alle våre nyheter, da vi stadig får inn nye produkter. 

Du er hjertelig velkommen som kunde!