Kundesenter


 

*Gjelder ved kjøp på over 398 kroner. Vi sender ikke til Svalbard.

 

Hvordan handle hos Snusbutikk.no

Vår salgskanal er nettsiden snusbutikk.no. Vi har ikke en fysisk butikk. Ønskes det informasjon om varene våre kan man ringe på telefon 90 40 12 42

NB! Snusbutikk.no har kun leveranse i Norge. Du kan ikke bestille i nettbutikken om du har leveringsadresse Svalbard, Jan Mayen eller utenfor Norge.

Legitimasjonskrav

Snusbutikk.no har 18 års aldersgrense for handel i nettbutikken.

Dersom vi er i tvil om din alder forbeholder vi oss retten til å be om dokumentasjon på alder. Snusbutikk.no forbeholder seg retten til å kansellere ordre hvor alder ikke kan bekreftes.

Åpningstider

Vårt kontor og lager er åpent mellom 8-16 (15 på fredag) alle hverdager.

Åpningstiden gjelder også henteordre som kan hentes etter at pakken er bekreftet klar på mail.

Når sendes varene?

Bestillinger som er lagt inn på vår webside snusbutikk.no før kl. 12.00 på en virkedag vil normalt sett være klare for utsendelse/henting samme dagen. Det kommer inn svært mange ordre nå i julen og vi ber om forståelse at det kan ta noe lengre tid før du mottar varene dine. Ordre som er lagt inn etter dette vil bli klargjort påfølgende virkedag. Snusbutikk.no forutsetter imidlertid at det er påvist at kunden er fylt 18 år. Dersom ytterlig dokumentasjon for alder er nødvendig, vil kunden få beskjed om dette per mail og varer sendes så fort alder er bekreftet.

Leveringsalternativer: 

Hentes på Billingstad

Alle våre kunder har mulighet til å hente sine pakker kostnadsfritt i våre lokaler på Billingstad i Asker. Vår adresse er Billingstadsletta 19B, 1396 Billingstad

Pakken kan hentes umiddelbart i vår åpningstid.

Fri frakt - Pakke i postkassen

Sendinger under 2 kilo sendes som pakke i postkassen med RFID sporing

Snusbutikk.no fraråder å benytte pakke i postkassen for kostbare ordre. Vi leverer ikke til postboksadresser.
*Småordregebyr kr. 59,- på ordrestørrelser mindre enn kr. 398,-

Vi viser miljøhensyn og oppfordrer våre kunder til å samle flere varer i hver bestilling. Dette vil da redusere miljøbelastningene knyttet til emballasje, frakt og transport. Du unngår småordregebyret hvis du bestiller varer for mer enn kr. 398,-


Klimanøytral postpakke - Servicepakke

Postpakke med sporing. Pakken hentes på Post i Butikk eller Postkontor


Angrerett

Angreretten lar deg returnere en vare dersom det gis melding om dette til oss innen 14 dager etter at du mottok varen. Vi ber om at melding om angrerett gis på en entydig måte per e-post til post@snusbutikk.no

Angrerett er ikke det samme som reklamasjon. Du behøver ikke å begrunne hvorfor du ønsker å benytte angreretten, og det gjelder andre frister enn ved reklamasjonstilfeller.

Dersom du benytter deg av angreretten, vil kjøpesummen inkl. fraktkostnader tilbakeføres uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar varen i retur eller bevis på at varen er sendt i retur (f. eks. kvittering for forsendelse).

Forøvrig vil ikke tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn klimanøytral servicepakke tilbakeføres. Angreretten kan også benyttes før varene er sendt fra oss. I så tilfelle vil ordren slettes og det reserverte pengebeløpet tilbakeføres uten unødig opphold.

Rett til å utøve angreretten forutsetter at forsegling eller emballasje ikke er brutt etter levering.

Det er ikke angrerett for varer som forringes eller foreldes raskt. Dette omfatter varer som etter sin natur har begrenset holdbarhet. Unntaket fra angreretten gjelder selv om varen ennå ikke har begynt å forringes eller er foreldet.

Salgsbetingelser

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi i Snusbutikk.no bestreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar forbehold om skrive-/ trykkfeil. Snusbutikk.no forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling, dersom produkt er utsolgt eller er lagt inn med feil pris. I slike tilfeller vil du få beskjed om dette før kortet ditt belastes. 

Priser
Alle priser
hos Snusbutikk.no er inkludert merverdiavgift og eventuelt tobakksavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil komme frem før bestilling og inkludere all utgifter forbundet med kjøpet.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.