Hvit snus

Helhvit snus blir stadig mer populært, og etterspørselen har i de siste årene hatt en enorm økning. Det finnes mange betegnelser for hvit snus - helhvit, All White og Superwhite for å nevne noen. Fellestrekket blant disse er at både tobakken og porsjonsposen er hvite, noe som resulterer i en helhvit snus. 

Hos Snusbutikk har vi et stort utvalg av hvit snus i porsjon fra kjente merker som Cuba, Kozmo Superwhite, Ace, Baron, Zyn og flere andre. Sjekk ut hele vårt sortiment nedenfor!

Ace snus

Baron snus

Cuba snus

Epok snus

frid Superwhite snus

Kozmo snus

LOOP snus

Rush snus

Shiro snus

Skruf Super White

SNØ snus

XQS snus

Zone X snus

Zyn snus

Hva er egentlig hvit snus?

Snus er i utgangspunktet laget av tobakksblader fra den eksotiske tobakksplanten. Dette gir tobakken en brun farge. Ved å ta tobakken gjennom en rensende prosess blir man kvitt mange avfallsstoffer som finnes i brun snus, og gjør samtidig tobakken helt hvit. Når den hvite snusen kombineres med helhvite porsjonsposer, resulterer det i produktet som vi i dag er kjent med som helhvit snus. 

Den hvite snusen gir en umiddelbar frigjøring av både nikotin og smak, for den ultimate smaksopplevelsen. I tillegg slipper du misfarging av tennene med de helhvite posene. 

Kjøp hvit snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe hvit snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp hvit snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.