Velg visning:
Du har valgt:

SWAG Superwhite snus

SWAG Superwhite er en snusnyhet i helhvit slim porsjon. Velg mellom Mint (S2/S4) med en forfriskende smak av peppermynte og mentol eller Berry (S2/S4) med en nydelig smak av friske bær og et touch av mint. SWAG Superwhite er en snus av svært høy kvalitet, og de hvite porsjonsposene gjør SWAG til et delikat og attraktivt alternativ.

Velg mellom to forskjellige styrkenivåer på begge variantene fra SWAG. Enten du foretrekker sterk eller ekstra sterk snus så har SWAG Superwhite noe for din smak. 

Fra 39,90
Fra 39,90
Fra 39,90
Fra 39,90

Smak

SWAG Superwhite tilbyr to forskjellige smaksvarianter, Mint og Berry. Opplev en forfriskende smakseksplosjon av peppermynte og mentol med SWAG Superwhite Mint eller prøv deg på SWAG Superwhite Berry med en nydelig og moderne smak av naturlige bær med et frisk touch av mint.

Styrke

Begge variantene fra SWAG kommer både i styrke S2 og S4. Den milde S2-varianten er en sterk snus med 12 mg/g nikotin, mens den ekstra sterke S4 inneholder hele 25 mg/g.

Kjøp SWAG Superwhite snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe SWAG Superwhite snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp SWAG Superwhite snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.