Velg visning:
Du har valgt:

G3 snus

General G3 er, som navnet vil tilsi, den tredje serien av snus fra General. General har blitt produsert helt siden 1866 da snusprodusent Johan A. Bohman fullførte sitt kall om å skape det han kalte "den perfekte snusen." General er en av de eldste produsentene av snus i verden og har i løpet av årene blitt et av de mest populære snusmerkene på markedet.

G3-serien fra General har et fokus på å ha et variert utvalg på både styrke og smak. G3 har et mangfoldig utvalg i sitt sortiment, med mange av de mest populære produktene på landsbasis. G3-serien fra General lanserer stadig nye varianter, og snusen har blitt en favoritt blant entusiaster både i Sverige og Norge.

Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 68,90
Fra 68,90
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80
Fra 71,80

Smak

G3-serien fra General byr på et bredt utvalg av forskjellig snus. G3 snus har et stort og variert sortiment med mange forskjellige smakskombinasjoner. Blant annet kan du finne snus med smak av bergamott, tropiske frukter, peppermynte, epler og vanlig mint. Med et såpass stort utvalg skal det mye til å ikke finne noe man liker. 

Styrke

General tilbyr et bredt spekter av nikotininnhold i sin snus. G3-serien spesialiserer seg på ekstra og ultra sterk snus med et styrkenivå mellom 18 og 26 mg/g nikotin. Et utmerket alternativ for deg som ønsker en sterkere snusopplevelse. Finn din favoritt blant de mange sortene fra General G3. 

Kjøp G3 snus på nett

Aldri før har det vært enklere å kjøpe G3 snus på nett. Velg mellom flere forskjellige varianter i vårt sortiment og finn den snusen som passer deg best. Du kan bestille varene dine enkelt fra mobil eller på PC, når som helst og hvor som helst. Prisene er lavere enn i vanlig butikk, og du trenger heller ikke å stresse mens du bestiller. Kjøp G3 snus på nett hos Snusbutikk i dag og få varene sendt rett hjem i løpet av bare noen få dager.