Kundesenter


Personvernerklæring

________________________________________

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan M SØRENSEN AS samler inn og bruker personopplysninger. Behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk lov.

Webansvarlig har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18.1 ledd).

Multicase AS er vår leverandør av logistikk og netthandel og all informasjon som lagres vil bli behandlet etter reglene rundt GDPR.
 

Vi bruker Netaxept som betalingsløsning i vår nettbutikk. (nets.no)
Vi bruker Bring ved transport post, pakker og gods. (bring.no)

Når en bruker oppretter brukerprofil eller kundeforhold hos M SØRENSEN AS vil vi kun behandle de opplysningene som er nødvendige for at vi skal administrere deres kundeforhold og for at det skal kunne foretas kjøp hos oss.

Dette innebærer at for eksempel kontaktopplysninger lagres og sammenstilles i vårt interne ordresystem og kunderegister, kun tilgjengelig for betrodde ansatte hos M SØRENSEN AS. Opplysningene som registreres ved opprettelse av bruker og kundeforhold er som regel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, samt org. nr. for bedriftskunder. Vi registrerer også alder grunnet 18 års grense ved kjøp av våre produkter. I tillegg vil det fremgå hvilke produkter brukerne har kjøpt/har avtale om.
Brukerprofilen og kundeforholdet lagres i vårt system til brukeren selv velger å slette brukeren.
 

Innsyn

Alle brukere registrert i vårt system har rett til å se oversikt over personlig informasjon lagret på brukerprofilen. Dette kan sees på «Min side» på msorensen.no, under fanen «Kontaktopplysninger». Her vises informasjon om kunde og kontakt.
 

Begrense informasjon

GDPR-reglementet tilsier at kun nødvendig informasjon skal lagres om en kunde. M SØRENSEN AS oppfyller disse kravene ved kun å lagre informasjonen som trengs for å gjennomføre handel i vår nettbutikk eller over telefon. Kundeinformasjonen brukes kun til registrering, behandling og levering av ordre. M SØRENSEN AS deler kun kundeinformasjon til tredjeparts aktører hvor det er nødvendig for å gjennomføre ordregangen.

 

Retting og sletting

Brukerne har full rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller unødvendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Alle kunder har mulighet til å selv rette informasjonen lagret på brukerprofilen ved å gå inn på «Min side» på msorensen.no, under fanen «Kontaktopplysninger».

Retten til å bli slettet innebærer at brukeren selv kan slette seg fra systemet. Alle kunder med en brukerprofil hos M SØRENSEN AS kan selv slette brukeren og all medfølgende informasjon. Dette kan gjøres ved å gå inn på «Min side» på msorensen.no under fanen «vilkår».

Dersom brukerprofilen tidligere har blitt brukt til å legge inn en ordre, så vil dette fortsatt finnes i vårt regnskapssystem. Dette er grunnet andre norske lover for hva som kan slettes av regnskap.

Henvendelser om innsyn, retting og sletting vil besvares fortløpende og senest innen 30 dager.

 

Overføring av data

Etter GDPR reglement har alle våre brukere mulighet for å hente ut sine opplysninger for overføring til andre aktører. Vår databehandler, Multicase, tilbyr denne muligheten ved at brukeren kan hente ut sine opplysninger gjennom et PDF- eller XML-format. Dokumentene kan lastes ned på «Min side» på msorensen.no, under fanen «Kontaktopplysninger».

 

Personverninstillinger

Alle samtykker til behandling av personopplysninger er frivillige. Alle brukere kan avgi og trekke tilbake sine samtykker på «Min side» på msorensen.no, under fanen «Vilkår».


Nettstatistikk

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle inn statistikk om bruken av msorensen.no. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Når du besøker msorensen.no, gir du samtidig ditt samtykke til Googles personvernerklæring, som du finner på  http://www.google.com/privacy.html


Søk

M SØRENSEN AS samler informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet på msorensen.no, gjennom Google Analytics og tredjepart Otero Media AS (otero.no). Det som samles inn ved et søk er søketerm og hvilken side søket ble utført fra. Informasjonen om søkeresultater samles inn for å få bedre innsikt i hva våre kunder ser etter når de bruker våre sider og utleveres ikke til andre aktører.
 

Nyhetsbrev/EDM

M SØRENSEN AS sender ut nyhetsbrev og EDM via e-post. Multicase er databehandler. E-postadressen hentes fra vårt interne system, hvor adressen hentes fra kundens egen bruker. Vi deler ikke e-postadresser med andre og de slettes når du melder deg av. Når man godtar vilkårene for personvern vil dette logges i en egen logg for å forhindre at vi sender ut nyhetsbrev til mottakere som ikke har godtatt.


Endringer

M SØRENSEN AS kan gjøre endringer i personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre tjenester. Ved større endringer vil brukerne bli bedt om å godta de nye vilkårene.

 

 

Kontaktinformasjon

E-post: sorensen@msorensen.no

Telefon: 66 84 72 11

Postadresse: Billingstadsletta 19 B, 1396 Billingstad

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.