Snustrender

Nysgjerrig på hvilken snus som gjør det best denne måneden? Da har du kommet til rett sted! Her kan du finne en oversikt over de variantene som Snsubutikk har solgt mest av, og hvilke merker som har økt mest. Hver måned kommer det en ny utgave, så her er det bare å følge med!

Snustrender - januar 2023

Første måned av 2023 er ferdig, og en rykende fersk snustrend-rapport er klar! Kan vi se noen nye trender, eller er det de samme gamle snusene som innehar topplasseringene? Les og finn ut!

Snustrender - desember 2022

Godt nytt snus-år! Vi er over i et nytt år, og allerede i løpet av årets første måneder kommer vi til å lansere mange nye snusvarianter her på snusbutikk.no. Før vi tar fatt på det nye året må vi oppsummere snusmåneden desember 2022, og i denne artikkelen vil vi også gjøre noen oppsummeringer for året. God lesning!

Snustrender - november 2022

En ny måned er forbi og vi dykker ned i tallene for å finne ut hva som var trendene for snus i november. Den mest solgte snusen denne månedene er lik som før, men andre interessante snus har også gjort seg bemerket.

Snustrender - oktober 2022

Ny måned, ny snusstatistikk. Forrige måned var det Skruf No2 Fresh S2 som var den mest solgte blant våre kunder, mens den snusen som hadde den største økningen i salg var Zyn, en snus i mini-format med smak av kaffe. Har ting endret seg denne måneden? Les videre og du skal få svar.

Snustrender - september 2022

En ny måned er tilbakelagt og nå er snusstatistikken for september klar. Skruf No2 Fresh S2 var vår mest solgte snus denne måneden, mens Zyn All White Espressino var den snusen som økte mest i salg. Betyr det at mini-snus blir mer populært? Les videre for å få svaret på dette og mye annet ved å lese videre i vår snusoppdatering for september 2022.