Kjøpe snus med Klarna

I vår nettbutikk kan du bestille snus hjem 365 dager i året og betale med Klarna. Har du lyst til å shoppe med en gang, men så er det fortsatt noen dager igjen til lønnen kommer inn på konto? Da kan du vurdere å bruke betalingsløsningen vår Klarna Checkout, som gir deg betalingsutsettelse på ditt kjøp. En annen fordel med å kjøpe snus med Klarna er at når du har registrert deg første gang, så trenger du ikke å gjøre dette flere ganger. Klarna husker informasjonen din - ganske genialt!

Er Klarna trygt?

Klarna benytter seg av de strengeste sikkerhetsstandarder for å sikre at dine personopplysninger er beskyttet. Alle betalingsopplysninger behandles helt sikkert, og ingen opplysninger angående dette blir overført til oss. Det er svært strenge sikkerhetsprotokoller som følges ved alle transaksjoner.

Hva koster Klarna?

Dersom du velger Klarna Checkout når du handler hos snusbutikk, så kan du velge 30 dagers betalingsutsettelse. Dette er helt gratis. Det er ingen renter eller gebyrer som blir belastet deg, så lenge du passer på å betale fakturaen i tide. Fakturaen fra Klarna blir laget når vi sender varene fra vårt lager slik at betalingsutsettelsen begynner å løpe fra det tidspunktet. Kjøpe snus med Klarna

Kan hvem som helst bruke Klarna?

For å velge "Betal senere" med Klarna, så er det er krav om at du er over 18 år. Dette er samme aldersgrense som vi har for våre kunder for å få lov til å handle på snusbutikk.no, så å kjøpe snus med Klarna er noe alle våre kunder kan gjøre.

Kjøpe snus med Klarna uten BankID?

Du trenger ikke å bruke BankId for å benytte betalingsutsettelsen fra Klarna Checkout. Det eneste du trenger er å oppgi personnummeret ditt, som Klarna trenger for å kunne gjøre en kredittvurdering av deg. Disse opplysningene blir selvfølgelig sikret på beste måte av Klarna, og det vil ikke være tilgjengelig for noen andre.

Vurderer du å kjøpe snus med Klarna, men er fortsatt usikker på hvordan Klarna fungerer kan du lese mer på deres hjemmesider. Ønsker du mer informasjon om snusbutikk.no sine salgsbetingelser, så finner du de her.