RITE HERE, RITE NOW

RITE er en vinner for deg som er på utkikk etter en mer nøytral og naturlig smaksopplevelse. Med sine tre forskjellige varianter, alle tilgjengelige både i slim og normal porsjonspose, har RITE noe for enhver entusiast. Alle varianter kommer i hvite porsjonsposer.
 

Snusbutikk er stolt av å være den eneste leverandøren av RITE snus i Norge, som en del av vårt mål om å ha landets bredeste utvalg av produkter. RITE er utviklet av den danske snusprodusenten Ministry of Snus i Danmark, og tilbyr mange av de gode klassiske smakene som vi alle kjenner og elsker.
 

I tillegg kan RITE skryte på seg en styrke som overgår de fleste, med en nikotinmengde mellom 28 og 32 mg/g per porsjon. Dette kategoriseres som «ultra sterk» og gir dermed RITE en unik posisjon i markedet. Med en helt rå styrke er RITE et spennende alternativ for både nybegynnere og veteraner. 
 

Vi kan tilby alle produkter fra RITE hos oss i dag, i flere varierte smaker og størrelser:

RITE Arctic Large Portion S4 og RITE Arctic Slim Portion S4 er utviklet for å gi deg en forfriskende følelse av cool mint, slått sammen med en ekstrem styrke. Den friske følelsen av mynte gjør denne klassikeren til en favoritt hos mange av våre kunder. Gjør deg klar for et kick av smak og styrke med RITE Arctic.
 

RITE Nordic Dry Large Portion S5 og RITE Nordic Dry Slim Portion S5 står i en klasse for seg selv, på nivå med noen av verdens sterkeste snusprodukter. RITE Nordic Dry kan nærmest kalles et kunstverk i form av en nøye raffinert prosess hvor nikotin, mynte og peppermynte står i fokus for å skape den ideelle smaksopplevelsen. Hvis du er på utkikk etter en ekstrem snus for å tilfredsstille smaksløkene dine, er denne noe for deg.
 

RITE Original Large Portion S4 og RITE Original Slim Portion S4 er en klassisk smaksvariant for deg som liker det ?old school.? Utviklet i samarbeid med eksperter på området gir RITE Original deg en god blanding av einebær, bergamott og sitrus for en tradisjonell snusopplevelse. Som en av de eldste variantene hos Ministry of Snus er det ingen tvil om at dette er en ekte klassiker.
 

Hos Snusbutikk kan du enkelt velge mellom et stort utvalg av snusprodukter, og bestille på nett for å få det levert rett hjem i postkassen eller til et hentested i nærheten av deg. Det er billig, enkelt, og varene er framme hos deg på kun noen få dager. Bruk Snusbutikk.no i dag for å få din favorittsnus sendt rett hjem til deg.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.